Tag testen

En bedre start på dagen med daglige vitaminer

Tag vores GRATIS test eller vælg selv dine vitaminer, mineraler og Omega-3.Der er ingen binding og prisen er kun 149 kr./md.

Find dine vitaminer
Hvad er TakeDaily?

Hvorfor vælge TakeDaily

Tag vitamintesten

Vores dygtige diætister står bag vitamintesten. Den tager 2 minutter at gennemføre, og resultatet gør det muligt at skræddersy TakeDaily til dig.

Vi skræddersyr dit TakeDaily

Vi udvælger vitaminer og mineraler, som du har brug for – i de rette koncentrationer. Har du spørgsmål, sidder vores ernæringsekperter klar til at hjælpe dig.

Du modtager din æske

Den første TakeDaily-æske lander i din postkasse og indeholder vitaminer, mineraler og Omega 3 til 28 dage. Hver 4. uge sender vi en ny æske til dig.

Vores medlemmer elsker os

Nemt, billigt og dejlig enkelt

Nicoline 42 år

Personlige vitaminer til mig, det er skønt! Jeg får de vitaminer jeg har behov for og de kommer lige til døren hver måned

Maria 38 år

Jeg fik aldrig taget mine vitaminer før jeg fik Take Daily, men nu er jeg kommet godt i gang

Jens 28 år

Det er dejligt nemt at man får sine vitaminer leveret lige til døren.

Sanne 35 år

Kompromisløshed

Hos TakeDaily er vi kompromisløse. Vores ambition har været at skabe og levere de reneste produkter til vores medlemmer

  100%
plantebaserede

ISO
certificeret

Nordisk
samarbejde

Friend of the sea Godkendt

Glutenfri
 

Laktosefri
 

Allergifri
 

GMO fri
 

Til punkt og prikke

TakeDaily er vitaminer og kosttilskud af høj kvalitet med rene, aktive ingredienser – alle videnskabeligt dokumenteret. Vores leverandører og de grundstoffer, vi anvender, er godkendt af EU.

Og alle formuleringerne er i overensstemmelse med reglerne for kosttilskud, som er defineret af EFSA (European Food Safety Authority) og de nordiske kostråd (NNR). Vores produktions- og pakkefacilitet er ISO 22000:2005 certificeret.

Naturtro

Vi går altid efter de mest naturlige og veldokumenterede råvarer, og derfor er vores vitaminer, mineraler og Omega 3-kapsler helt uden konserveringsmidler.

De er også både allergene- og GMO-fri (indeholder ikke gen-modificerede organismer). Vores kapsler, der indeholder Omega 3-fiskeolie, består af gelatine, mens alle andre kapsler er 100 % plantebaserede.

Til glæde for dig

Vores professionelle diætister og ernæringseksperter giver dig gratis rådgivning

Vi bruger så naturlige råvarer som muligt, og vores kapsler er 100 % plantebaserede.

Vi har udviklet en algoritme, som gør det muligt at tilpasse den rette mængde vitaminer, mineraler og omega-3 til dig.

Vi springer alle de dyre mellemled over og leverer direkte fra fabrikken til din dør.

Kender du dit vitamin behov?

- Så kan du nemt og enkelt sammensætte din egen pakke

Vælg selv dine vitaminer

Spørg vores ernæringseksperter

Kirsten

Ernæringsekspert, Diætist

Regitze

Ernæringsekspert, Diætist

#Takedaily

Vitaminer og mineraler til hud, hår og negle - hvad skal du gå efter? Vitamin A, B2, B3 og iod sikrer sund hud☺️ C-vitamin giver en fast hud og vitamin B8 sikrer sund hud og hår. Zink og selen er også vigtige for hud, hår og negle, ligesom kobber, der giver tilstrækkeligt pigment i hud og hår. Sidst er der betakaroten, som beskytter huden mod skadelig UV-stråling. Hvordan får du så det? Først og fremmest ved at spise sund mad og er du ikke dækket der igennem, kan du supplere med vitaminerne og mineralerne gennem tilskud. TakeDaily har 3 forskellige multivitamintilskud, tag vitamintesten gratis for at se, hvilket er bedst for dig www.takedaily.dk #takedaily #husknuatspisedem

6 1

Vitamin E er et fedtopløseligt vitamin og samtidig en vigtig antioxidant. E-vitamin beskytter celler, cellevægge, blodårer og væv og forhindrer dem i at blive beskadiget ved oxidation af umættede fedtsyrer. E-vitamin regulerer også stofskiftet i cellen. E-vitamin findes i grøntsager, frugt, solsikkeolie, kornprodukter, nødder og frø. E-vitamin er følsomt for opvarmning, især hvis der også er ilt 🤔 Vil du gerne vide, hvilke vitaminer du kan supplere din livsstil med, kan du gratis tage vores vitamintest på hjemmesiden www.takedaily.dk #takedaily #husknuatspisedem

21 1

Takedaily - kosttilskud, der opfylder dine personlige behov 💊💚 #takedaily #husknuatspisedem

23 1

🔎🍃 Feldsalat er en af de salater med mest næring i. Ud over jern, calcium, A-vitamin og C-vitamin, indeholder feldsalat folinsyre, kalium fiber, carotener og omega-3 fedtsyrer. Mange gravide tager folinsyre, fordi det stimulerer babyens vækst og reducerer risikoen for fosterskader. Feldsalat indeholder desuden 0,25 g omega-3 fedtsyrer, hvilket er højt for en grøntsag! 100 g af denne grøntsag indeholder 12% af den anbefalede daglige mængde omega-3 af vegetabilsk oprindelse. Hvis du er i tvivl om du får nok omega 3 kan du tage testen på vores hjemmeside. Vi har både en vegetabilsk (Premium Omega-3 Chia frøolie) og animalsk (Premium Omega-3 Fish oil) omega-3 supplement. Gør testen på 👉 takedaily.dk for at se, om du er burde supplere. 🌿 #takedaily #husknuatspisedem

15 1