Om TakeDaily

Vi er en gruppe dedikerede personer med en klar ambition: Vi vil gøre det let for dig at finde de vitaminer og mineraler, du har brug for. I den rette dosis. Derfor har vi sammen udarbejdet en algoritme, som tager udgangspunkt i sundhedsfaglige indsigter. Viden om kost, krop og livsstil er blevet til matematik, som kan regne sig frem til, hvad du har brug for i din dagligdag.

Hvem er vi?

Jan

Jan

Direktør

Helt fra starten

Stifter Marc Lucas fik idéen til TakeDaily, da han stod foran en butikshylde, der bugnede med kosttilskud. Han ville finde de kosttilskud, der kunne give hans krop de vitaminer og mineraler, han måtte være i underskud af. Hylderne var fyldt med alverdens pilleglas, som gjorde det svært at overskue. Han ville gøre det nemt og tilgængeligt for andre at finde ud af, hvilke kosttilskud de har brug for. Han satte sig sammen med en gruppe erfarne diætister, læger og farmaceuter og 1,5 år senere var TakeDaily i luften.


I februar 2021 købte Natur-Drogeriet A/S TakeDaily. Siden 1945 har Natur-Drogeriet udviklet, produceret og markedsført kosttilskud, naturlægemidler og helseprodukter til hele Familien Danmark. Historien er baseret på urter, og der tages udgangspunkt i naturens skatkammer, når nye produkter ser dagens lys.
Tag vitamintesten Det tager 2 minutter