Vi laver nogle strukturelle ændringer i vores system, så det er desværre ikke muligt for nye kunder at oprette sig i øjeblikket.
Eksisterende kunder vil modtage deres TakeDaily pakker som normalt.
Du er velkommen til at skrive til info@takedaily.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Spørgsmål til TakeDaily

Hvordan fungerer TakeDaily?
Det er simpelt. Tag vores vitamintest, og svar på nogle vigtige spørgsmål omkring dine kostvaner og livsstil. Det tager 2 minutter. Herefter udvælger vi vitaminer og mineraler i de koncentrationer, som du har brug for. Vi sender din TakeDaily-æske til dig, og så har du, hvad du skal bruge de næste 28 dage. Hver 4. uge sender vi en ny æske med dit TakeDaily til dig.
Kan jeg tage TakeDaily hele året rundt?
Ja, du kan sagtens tage TakeDaily året rundt. Vi tilpasser f.eks din dosis af D-vitamin til årstiden. Men det er ikke kun mængden af solstråler, der påvirker, om du har brug for flere eller færre vitaminer og mineraler. Når du bliver ældre, har du f.eks brug for lidt ekstra D-vitamin. Begynder du at motionere meget eller spise flere grøntsager, tilpasser du din profil på Mit Take Daily – og sammensætningen af vitaminer og mineraler ændrer sig med din næste levering.
Jeg har allergi/fødevareintolerance. Kan jeg tage TakeDaily?
Alle TakeDailys vitaminer og mineraler er allergenefri. Dog kan vores chiafrø-olie indeholde spor af nødder. Er du allergisk overfor fisk, skal du undgå vores omega 3-olie. Du kan fravælge begge dele på din resultatside, når du har taget vitamintesten.
Jeg er vegetar/veganer. Kan jeg tage TakeDaily?
Vi bruger så naturlige råvarer som muligt, og alle kapsler er derfor 100 % plantebaserede.
Jeg er gravid. Kan jeg tage TakeDaily?
Er du gravid, eller ønsker du at blive det, sammensætter vi dit TakeDaily, så du får de vitaminer og mineraler du har brug for. Du bør dog altid konsultere din læge eller sundhedsplejerske, inden du begynder at tage TakeDaily eller andre kosttilskud under din graviditet. Har du spørgsmål, så skriv til os på info@takedaily.dk eller ring på telefon +45 86 92 33 33.
Halal eller kosher. Kan jeg tage TakeDaily?
Ja, det kan du sagtens.
Hvordan afmelder jeg TakeDaily?
Du skal logge ind i 'Mit TakeDaily, hvis du gerne vil stoppe dit abonnement – senest fem dage inden næste leveringsdato. Husk, at du også kan udskyde din levering, hvis du gerne vil holde en pause.