Så nemt bliver det med TakeDaily

Hvad er TakeDaily?
Heart

Test din sundhed

Det første, du skal gøre, er at tage vores test, så vi kan finde ud af, hvilke vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Testen er gratis, og det tager kun 2 minutter at svare på spørgsmålene. Vi skal vide lidt om dig, din kost, og hvor meget du motionerer, så vi kan sammensætte de rette doser til dig. Testen er udviklet af diætister, farmaceuter og læger, der har udarbejdet en algoritme, som kan regne sig frem til, hvad du har brug for i din dagligdag. Videnskaben bag er kompleks, men for dig er det hele enkelt og ligetil.

Logo

Du får vores anbefaling

Resultatet af din test gør det muligt for os at udvælge og dosere de vitaminer og mineraler, du har brug for. Med udgangspunkt i dine svar får du en klar anbefaling af, hvilke kosttilskud der kan styrke din krop. Du kan fravælge vitaminer eller mineraler, hvis du ikke vil følge anbefalingen til punkt og prikke.

Box

TakeDaily ændrer sig med tiden

Du modtager din TakeDaily-æske, som indeholder 28 daglige portioner. Én til hver dag. Inden tiden er gået, modtager du en ny æske, hvor indholdet ikke nødvendigvis er det samme som sidst. Du har f.eks. brug for lidt mere D-vitamin i de mørke vintermåneder, eller når du bliver ældre. Begynder du at motionere mere, bliver du mor, eller spiser du flere grøntsager, skal du huske at logge ind på Mit TakeDaily og tilpasse din profil. Sammensætningen af vitaminer og mineraler ændrer sig med din næste levering.

Tag vitamintesten Det tager 2 minutter