TakeDaily fusionerer videnskab og naturlig sundhed

TakeDaily

Til punkt og prikke

TakeDaily er vitaminer og kosttilskud af høj kvalitet med rene, aktive ingredienser – alle videnskabeligt dokumenteret. Vores leverandører og de grundstoffer, vi anvender, er godkendt af EU. Og alle formuleringerne er i overensstemmelse med reglerne for kosttilskud, som er defineret af EFSA (European Food Safety Authority) og de nordiske kostråd (NNR). Vores produktions- og pakkefacilitet er ISO 22000:2005 certificeret.

Naturtro

Vi går altid efter de mest naturlige og veldokumenterede råvarer, og derfor er vores vitaminer, mineraler og Omega 3-kapsler helt uden konserveringsmidler. De er også både allergene- og GMO-fri (indeholder ikke gen-modificerede organismer). Vores kapsler, der indeholder Omega 3-fiskeolie, består af gelatine, mens alle andre kapsler er 100 % plantebaserede.

Kompromisløshed

Hos TakeDaily er vi kompromisløse. Vores ambition har været at skabe den reneste og mest koncentrerede Omega 3-fedtsyre, og derfor bruger vi kun små fisk som ansjoser og sardiner, der er først i fødekæden, og derfor indeholder de mindste koncentrationer af tungmetaller. Fiskeolien er certificeret af 'Friends of the Sea', der har meget skarpe krav til bæredygtigt fiskeri og tjekker, at produktionsforholdene og håndteringen af olien lever op til et stramt regelsæt.

Tag vitamintesten Det tager 2 minutter
Vælg selv dine vitaminer